Heel samen

Workshop over spaarkringen, 23 juli bij Mens de Bilt 9.30-11.00 uur.

In de zomerweek die Mens de Bilt organiseert geef ik een workshop over spaarkringen. Zo kun je ontdekken of een spaarkring iets is voor jou. Na de zomer kun je starten bij de bestaande groep op donderdagmorgen of misschien een nieuwe groep starten. Kosten zijn 50 cent. Kijk voor meer informatie op de website van Mens de Bilt of als je vast meer over spaarkringen wilt weten op de website van cash2grow

Heb je vragen of wil jezelf een spaarkring beginnen neem dan contact op via r.smit@cash2grow.nl

Lift je leven

Start nieuwe groep "Lift je leven" in De Bilt-Bilthoven in samenwerking met de bibliotheek Bilthoven op vrijdagmiddag 4 juni 2021 van 14.00-16.30 uur. Iedere week en duurt 12 bijeenkomsten en wordt gehouden in de Bibliotheek. Wil je mee doen aan de volgende Lift je levengroep?

Kijk dan voor meer informatie op de website van liftjeleven

Spaarkring, start eind 2020

In het najaar starten er diverse spaarkringen in Utrecht. De groepen komen wekelijks of om de week bij elkaar om een zelf gekozen doel bij elkaar te sparen en lopen tot en met eind juni 2021. Er zijn geen kosten aan verbonden. Heb je vragen of wil je mee doen aan een spaarkring of wil jezelf een spaarkring beginnen neem dan contact op via r.smit@cash2grow.nl

Lift je leven, start najaar 2020

Start nieuwe groep "Lift je leven" in De Bilt-Bilthoven. 12 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur bij Mens De Bilt of WVT. Dagdelen en tijden volgen binnenkort. Er zijn geen kosten aan verbonden. We werken in de groep volgens de landelijke richtlijnen i.v.m. het Coronavirus. Wil je mee doen aan de volgende Lift je levengroep?

Kijk voor meer informatie op de website van liftjeleven

Spaarkring, start najaar 2020

In het najaar start de 2e spaarkring in De Bilt-Bilthoven op donderdagmiddag van 13.00-15.00 uur. Deze groep komt om de week bij elkaar om een zelf gekozen doel bij elkaar te sparen en loopt tot en met eind juni 2021. Er zijn geen kosten aan verbonden. Wil je mee doen met deze spaarkring geef je dan op via r.smit@cash2grow.nl

Kijk voor meer informatie op de website van cash2grow

Corona

Sinds de uitbraak van het Coronavrirus in ons land houd ik me aan de landelijke richtlijnen. Indien nodig maak ik gebruik van extra bescherming zoals een mondkapje.

Salutogenese - oorzaken van gezondheid

Nadat ik zelf afgelopen jaar bij een dag Salutogenese aanwezig was, wist ik meteen dat ik graag zelf zo'n dag wilde organiseren. Zodat nog meer mensen deze inspirerende dag kunnen beleven. Op een heerlijke spontane manier vertelt Birgit Sporenberg je op deze dag wat de oorzaken van gezondheid zijn.

Zet 'm vast in je agenda zondag 1 maart 2020! Van 10.00-17.00 uur ben je van harte welkom na aanmelding via de website van salutogense onder kopje agenda.

Kijk voor meer informatie op de website van cursus salutogenese